نوشته ها و گزیده ها

گاه نوشته های علی احسانی مقدم

نوشته ها و گزیده ها

گاه نوشته های علی احسانی مقدم

قانون کوسه ای

ژاپنی ها همواره عاشق ماهی تازه هستند. ولی آب نزدیک ژاپن برای چند دهه ماهی زیادی نداشت. بنابراین برای فراهم کردن غذای ژاپنی ها قایق های ماهی گیری بزرگتر شدند و مسافتی بیش از قبل را طی می کردند.
هر چه ماهیگیران دورتر می رفتند بیشتر طول می کشید تا ماهی بیاورند
اگر برگشتشان بیشتر طول می کشید ماهی ها دیگر تازه نبود.
برای حل این مشکل شرکت های ماهیگیری فریزرهایی را در قایقهایشان نصب کردند.
آنها ماهی های به دست آمده را در فریزر قرار می دادند. فریزرها این امکان را فراهم می کرد که قایق ها دورتر بروند و بیشتر بمانند. ولیکن ژاپنی توانستند به تفاوت بین ماهی تازه و منجمد پی ببرند و آن ها مزه ماهی منجمد را دوست نداشتند، قیمت ماهی منجمد کاهش پیدا کرد.
بنابرین شرکت های ماهیگیری مخزن هایی نصب کردند.
آنها ماهی می گرفتند و درون مخزن قرار می دادند، ماهی ها پس از کمی تحرک خسته می شدند و مزه تازه بودن خود را از دست می دادند. صنعت ماهی گیری دچار بحران قریب الوقوعی شد.
ولی آن ها امروزه ماهی های تازه به ژاپن می فرستند!!
چطور توانستند مدیریت کنند؟؟
برای اینکه طعم ماهی ها تازه بماند شرکت های ماهیگیری ژاپنی هنوز ماهی ها را در مخزن قرار می دهند ولی با یک کوسه کوچک!
ماهی ها تقلا می کنند و از این رو دائما در حال حرکتند تلاشی که می کنند باعث می شود آن ها تازه و سرحال باشند.
تا حالا به این موضوع پی برده اید که برخی از ما در استخر زندگی می کنیم ولی بیشتر مواقع خسته و کسل هستیم؟! اساسا در زندگی ما، کوسه ها چالش های تازه ای هستند که ما را فعال نگه می دارند.
اگر شما مدام در تکاپو باشید شاد خواهید بود. تلاشهایتان است که شما را پر انرژی نگه می دارد. پس در وضعیتی از سکون موفقیت را کسب نکنید و به آن شاد نباشید.
شما منابع، مهارت ها و توانایی هایی را برای ایجاد این تفاوت دارید کوسه ایی را درون مخزنتان قرار دهید و سپس خواهید دید که واقعا چقدر می توانید پیش بروید.